Pfleiderer Benelux B.V.

Als toonaangevende fabrikant zijn wij specialist in de levering van duurzame houtmaterialen, zoals Duropal en Thermopal. Dagelijks zetten onze 3.500 collega’s zich in voor een optimale service en het ontwikkelen van prachtige decors en structuren die iedere ruimte haar unieke afwerking geven. Als vaste partner voor ontwerpers en architecten leveren wij maatwerk oplossingen voor iedere situatie. Denk bijvoorbeeld aan de levering vanaf één plaat. Uniek in de markt.

Als multinational heeft onze organisatie zijn hoofdvestigingen in Wrocław (Polen) en in Neumarkt in de Oberpfalz (Duitsland). Hiernaast zijn onze negen ecologisch vriendelijke productielocaties in Duitsland en Polen dagelijks actief om orders real-time in te vullen. Wij zeggen bewust ecologisch, want het op een duurzame manier omgaan met de voor ons belangrijkste grondstof hout is een van onze pijlers. Wij werken aan de hand van een consequent duurzaam bosbeheer en zorgen voor de recycling van gebruikt hout, zodat er een gesloten CO2-kringloop ontstaat die het klimaat en het milieu beschermt en ontziet.

Onze design consultants zijn actief vanuit verkoopkantoren in Engeland, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk. Vanuit daar behandelen zij graag ieder verzoek op een persoonlijke en klantgerichte wijze.