Nieuwsbericht

Gratis toegang tot Maison et Objet

Profielfoto van Loesje Overbeke
8 januari 2024 | 1 minuut lezen

De komende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 18 t/m 24 januari 2024. Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie biedt CBM haar leden wederom gratis toegang tot de beurs (normaal € 80,-). De gratis kaarten kunnen rechtstreeks besteld worden op de website van de beurs via deze link. Voer tijdens het bestellen de ‘invitationcode’ in, dit is: MOCBM2J24.

Maison&Objet 30e editie
Vier de 30e verjaardag van Maison&Objet in januari 2024 met een vernieuwde kijk op de toekomst, waar technologie en natuur samenkomen! Tech Eden is het nieuwe thema in januari 2024. Duurzaamheid en innovatief design staan centraal in de dertigste editie van Maison&Objet Paris.

Maison&Objet in the City
Breng van 18 tot 24 januari 2024 een bezoek aan de meest bijzondere Parijse adressen. Decorateurs, ontwerpers, galeries, bijzondere modehuizen, ontwerpers. De mensen die Parijs zo uniek maken binnen het decoratieve landschap nodigen je uit in hun woonkamers voor een persoonlijke ontmoeting. Een complete ervaring van de Maison&Objet in Parijs. Download de Maison&Objet App voor de beste designadressen in Parijs en meer.

Reis & verblijf in Parijs
Met Air France/KLM of met de EUROSTAR (voorheen de Thalys) reist u snel en gemakkelijk naar Parijs. Via booking.com boek je gemakkelijk je verblijf. Belangrijke tip: koop om een boete te voorkomen het goede metrokaartje: Paris – Parc des Expositions (ongeveer 4 euro per traject). Er staan namelijk (heel flauw) controleurs bij de uitgangspoortjes bij de metrohalte van de beurslocatie.

Meer weten? Voor alle informatie over de beurs kun je terecht bij maison-objet.com. Voor vragen kun je ook terecht bij Promosalons Nederland (de Nederlandse partner van de M&O) T. 020 4620020, E. netherlands@promosalons.nl