Nieuwsbericht

Jong Management bij Hutten HPM

Profielfoto van Monique van Niekerk
27 september 2023 | 1 minuut lezen

Donderdag 21 september was Jong Management bij Hutten HPM in Goirle. Deze uitnodiging stond al lang, maar het was er wegens omstandigheden nog niet van gekomen. Bijkomend voordeel was dat Jong Management het nieuwe gebouw van het bedrijf kon bezoeken.

De middag startte met een welkomstwoord van JM-voorzitter Marcel Willems. Daarna gaf hij het woord aan Boris van Beek, directeur van Hutten HPM. Boris stelde het bedrijf voor en nam de groep mee in de ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Hij vertelde dat het, mede door corona en de verhuizing van Tilburg naar Goirle, niet altijd makkelijk was maar dat ze nu positief naar de toekomst kijken. Een herkenbaar verhaal voor een aantal JM-leden.

Na de presentatie werd de groep in drieën verdeeld. De eerste groep ging met Roy Bertens, projectmanager bij Hutten, mee voor een rondleiding in de werkplaats. De tweede groep ging naar de presentatie van Ellen Roosenboom-van Ginkel en Ton Wagenvoort (Gebiedsteam GGZ). Zij vertelden de groep over de mogelijkheden en de moeilijkheden met betrekking tot medewerkers die extra begeleiding nodig hebben. Als trajectbegeleiders begeleiden Ellen en Ton namelijk cliënten met een psychische kwetsbaarheid naar een opleiding of studie. De derde groep kreeg een presentatie van Monique Hol. Monique, nu verantwoordelijk voor de financiële administratie en personeelszaken binnen Van Warmerdam Speciaal meubilair, is opgeleid als register casemanager. Dit houdt in dat ze precies weet wat er kan en mag rondom verzuim en re-integratie en waar je als werkgever op moet letten. Monique kon veel toelichten met betrekking tot de Wet Poortwachter. Na een half uur wisselden de groepen zodat iedereen het hele programma doorliep. Tussendoor kwam Marieke Pool (Tekstpunt) nog vertellen over de plannen voor de nieuwe website van CBM met uitleg over de kennisbank en de community.

De middag werd afgesloten met een diner bij Eet en Drinkerij De Roovertsche Leij in Goirle.