Nieuwsbericht

Deelname klantpanel ontwikkelingen Schaven aan Jouw Toekomst

Profielfoto van Anouk van Stipriaan
12 oktober 2023 | 1 minuut lezen

De website Schaven aan Jouw Toekomst, gericht op medewerkers in onze branche, is bij veel bedrijven inmiddels bekend. Momenteel werken we aan een vernieuwde website én een web-app waarbij Schaven aan Jouw Toekomst via je mobiel ‘in je broekzak’ komt – makkelijker toegankelijk voor iedereen dus. Belangrijk, omdat we weten dat 70% van medewerkers die nu op de website komen dat via de mobiele telefoon doen.

Deze week organiseerden we een klantpanel om input te vragen van de gebruikers; dit zijn enerzijds de werkgevers (denk hierbij aan ondernemers, leidinggevenden, HR) en anderzijds de werknemers. In het klantpanel van deze week hebben we input opgehaald bij een vertegenwoordiging van werkgevers. Hiervoor is begin oktober een oproep uitgegaan naar een grote groep contactpersonen bij onze leden. In deze sessie is een demonstratie gegeven van de nieuwe communicatiefunctionaliteiten voor jullie als werkgever; zoals het pushen van berichten via de app naar medewerkers, het plannen van te verzenden berichten en de mogelijkheid medewerkers actief informatie van de website van schaven aan jouw toekomst door te sturen.

Dit alles met als doel de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te stimuleren en hen te informeren over alles wat de branche biedt. We hebben goede en interessante suggesties gekregen waarmee het ontwikkelteam verder aan de slag gaat.

Eind oktober willen we een groep medewerkers vragen om hun input en bevindingen (via een online meeting van ca. een half uur). Hiervoor zoeken we nog deelnemers! Mocht je dit interessant vinden (voor jezelf als werknemer of voor een collega), of meer willen weten over de ontwikkelingen rondom het platform Schaven aan jouw Toekomst neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs.

De sessie voor werknemers vindt plaats op dinsdag 31 oktober van 15.30- 16.00 uur. Aanmelden kan via vanstipriaan@cbm.nl.