Nieuwsbericht

Nieuw: de 'SAJT in je broekzak' webapp

Profielfoto van Anouk van Stipriaan
7 februari 2024 | 1 minuut lezen

Schaven aan jouw Toekomst is dé centrale plek voor alle medewerkers in de interieurbouw en meubelindustrie. Hier vind je alles wat je nodig hebt: van het laatste nieuws tot informatie over gezondheid, vakkennis en arbeidsomstandigheden en uiteraard de cao. En niet te vergeten: je kunt contact opnemen met één van de Adviseurs. Je kunt bij jouw Adviseur terecht met al je vragen over je werk of je loopbaan als je werkzaam bent in de Meubelindustrie of Interieurbouwbranche.

Schaven aan jouw Toekomst heeft een frisse update gekregen! Op de website vind je een aantal nieuwigheden. Zo kun je nu eenvoudig per app reageren en berichten doorsturen. Bovendien is het cao-gedeelte vernieuwd. Maar dit is nog niet alles! Met veel enthousiasme introduceren we onze webapp: SAJT in je broekzak!

Met de 'SAJT in je broekzak' webapp heb je 24/7 toegang tot alle SAJT-details en wordt de cao overzichtelijk weergeven. Superhandig! Het cao-gedeelte is zelfs offline beschikbaar, dus ook als je even geen bereik hebt. Ontdek ook de catalogus, met een breed aanbod beschikbare trainingen, opleidingen, cursussen en e-books. Snel en eenvoudig artikelen delen met je collega’s? Dat kan heel gemakkelijk via de app-knop bij elk artikel. Tenslotte is er nog de WhatsAppfunctie, die het makkelijk maakt om direct een appje te sturen naar jouw Adviseur.

Lees meer op schavenaanjouwtoekomst.nl