Nieuwsbericht

Pensioen: kennissessie en webinar voor medewerkers

Profielfoto van Anouk van Stipriaan
19 oktober 2023 | 1 minuut lezen

Op donderdag 12 oktober was er opnieuw een kennissessie Pensioen. Ellen Bijnsdorp, pensioen consulent van Oak Pensioen (voorheen Pensioenfonds Meubel), heeft toegelicht hoe de huidige pensioenregeling in elkaar steekt en wat er staat te veranderen. Ze heeft daarbij een aantal punten uitgelicht die ook voor jongere medewerkers al relevant zijn, zoals het partnerpensioen. Dat is van toepassing als je vroegtijdig overlijdt. Maar dan moet er wel een en ander vastgelegd zijn, zoals bijvoorbeeld een samenlevingscontract.

In het tweede deel heeft Dick Roodenrijs, jurist bij CBM, verteld over de mogelijkheden van de 58+ en RVU-regeling. Daarnaast heeft hij alvast een doorkijkje gegeven naar de nieuwe pensioenregeling.

Vanuit Oak zal er regelmatig gecommuniceerd worden over de aanstaande wijzigingen in de pensioenregeling. Zo is er op 30 oktober een webinar om werknemers te informeren.

Webinar ‘Nieuwe regels van pensioen’
Maandag 30 oktober van 19.30 tot 20.30 uur
Medewerkers kunnen zich aanmelden via onderstaande link: https://channel.royalcast.com/oakpensioen/#!/oakpensioen/20231030_1
Breng dit gerust onder de aandacht bij je medewerkers.

Mocht je de bijeenkomst gemist hebben maar wel meer willen weten neem dan gerust contact op met Oak of CBM. (dick@cbm.nl)