Nieuwsbericht

Kijk mee en geef input op webapp Schaven aan jouw Toekomst

Profielfoto van Miranda Oosdijk
19 oktober 2023 | 1 minuut lezen

We hebben 10 oktober een online klantpanel gehouden rondom de ontwikkelingen van de webapp voor “Schaven aan jouw Toekomst in je broekzak”. Een aantal werkgevers hebben meegedacht en input geleverd (verwijzen naar artikel vorige week?). Omdat we met de webapp en de informatie juist de medewerkers willen bereiken organiseren we op 31 oktober om 15.30 uur een online testpanel voor medewerkers. Meld je aan als werknemer, of deel dit bericht in het bedrijf!

Nog even kort: waar gaat het over?
Voor de medewerkers in de branche is er een kennis- en informatieplatform beschikbaar dat Schaven aan Jouw Toekomst heet. Met de website van Schaven aan Jouw Toekomst bieden we medewerkers informatie over hoe je gezond en met plezier kunt werken in de meubelindustrie en interieurbouw. De website biedt, naast praktische tips, een schat aan informatie over gezondheid, vakkennis, arbeidsomstandigheden, geldzaken, de cao en een catalogus met gratis te volgen cursussen.

We zien dat 70% van de bezoekers op de website komen via hun mobiele telefoon. Reden voor ons om de website daar beter op af te stemmen. Daarvoor is een webapp in ontwikkeling. Daarmee kunnen medewerkers zelf informatie opzoeken en de werkgever kan doelgericht informatie delen.

Praktische informatie:
Het gaat om een korte online sessie. We stellen daarin vragen die je via je mobiel kunt beantwoorden. Het is daarom praktisch om de sessie via een computer bij te wonen en de vragen op je mobiel te beantwoorden, of samen met een collega zodat je met 2 mobiele telefoons kan deelnemen.

Dinsdag 31 oktober
15.30-16.00 uur

Ben je erbij? Meld je aan via info@schavenaanjouwtoekomst.nl en vermeld de naam van je bedrijf.

Heb je nog een vraag vooraf dan kan je ook contact opnemen met één van onze adviseurs (zie rechts van de pagina).

Gebruik eventueel deze tekst om een bericht naar de medewerkers te sturen. Je kan de tekst ook iets aanpassen en de link voor de teams meeting kan ook worden meegestuurd. Mocht je vragen hebben dan kan je deze stellen aan info@schavenaanjouwtoekomst.nl