Ducky Dons Nederland bv

Ducky Dons is een oer-Hollands bedrijf met twee moderne fabrieken in Ermelo. Hier worden alle dons en veren gewassen, gedroogd, gesorteerd en verwerkt tot kussens en dekbedden van de hoogste kwaliteit. Van hieruit vinden onze dekbedden en kussens hun weg naar vele tevreden klanten in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast exporteren we dons en veren naar tal van Europese landen. De combinatie van moderne computertechnieken en jarenlang vakmanschap leidt elke keer weer tot een hoogwaardig en duurzaam product dat garant staat voor optimaal slaapcomfort!

Marktleider in dekbedden en kussens
Lang voordat het donzen dekbed populair werd in Nederland, verwerkte Ducky Dons al dons en veren voor de buitenlandse markt. Zodoende hebben inmiddels meer dan 60 jaar ervaring en kennis op het gebied van dekbedden en hoofdkussens. Sinds 1967 ook met een eigen productielijn. En dat merkt u!

Onze kernwaarden zijn comfort, kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap. Daarnaast staan we voor betrouwbaar zaken doen én een stipte levering. Zo hebben we een toonaangevende positie veroverd als marktleider in dekbedden en kussens.

Strenge normen voor uw comfort
We begrijpen dat uw dekbed en kussen mede-bepalend zijn voor de kwaliteit van uw nachtrust. Daarom verkopen wij alleen het allerbeste product dat voldoet aan de strengste Europese normen. Zowel op het gebied van kwaliteit als verantwoord ondernemen. Van het wassen van veren en dons tot het vullen van dekbedden en hoofdkussens: het gebeurt allemaal in onze fabrieken in Ermelo. Het hele productieproces is gecontroleerd en gereguleerd. Zo bent u verzekerd van optimaal comfort waar u gerust mee kunt gaan slapen.