Word lid

Koninklijke CBM is de branchevereniging voor de meubelindustrie en interieurbouw. Als partner ondersteunen wij ruim 600 ondernemers die met passie en vakmanschap de mooiste producten maken. Ook zetten we ons namens werkgevers in voor een sterke cao en een goed pensioen

Daarnaast brengen wij ondernemers met elkaar in verbinding door diverse evenementen.

Individuele dienstverlening
CBM voorziet aangesloten bedrijven van advies, hiervoor zijn adviseurs in dienst met kennis van uiteenlopende terreinen. Een deskundig advies zonder dat leden hiervoor een factuur krijgen, het individuele advies is namelijk gewoon bij de contributie inbegrepen. Antwoorden zijn altijd branchegericht dankzij de specifieke kennis van de CBM-medewerkers van de meubelindustrie en interieurbouw.

Netwerk
CBM biedt leden de mogelijkheid elkaar te leren kennen door bijeenkomsten te organiseren met netwerkgelegenheden. Ook heeft CBM een aparte netwerkclub voor ondernemers of managers onder de vijfenveertig: Jong Management. Leden ondersteunen elkaar door de vraag & aanbodservice, wanneer bedrijven om werk verlegen zitten of juist werk hebben om uit te besteden: CBM verbindt.

Belangenbehartiging
Wij doen er alles voor in een vroeg stadium betrokken te zijn bij de ontwikkeling van nieuwe wet- en regelgeving. Onder meer het lidmaatschap bij overkoepelende werkgeversorganisatie VNO-NCW draagt hier aan bij. Ook zet CBM sterk in op vakopleiding, cao en pensioen om de infrastructuur van de branche gezond te houden.

Weten wat het lidmaatschap kost? Neem dan contact met ons op via 023-5158800 of info@cbm.nl of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan contact met je op.

 

* verplicht veld