Schaven aan Jouw Toekomst

Schaven aan Jouw Toekomst is hét informatieplatform voor alle medewerkers werkzaam in de meubelindustrie en interieurbouw branche om met hun duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan. Onderwerpen als gezondheid, vitaliteit, leren en ontwikkelen, vakkennis, arbeidsomstandigheden en geldzaken worden onder de aandacht gebracht. Ook is de actuele cao eenvoudig online in te zien. Je vindt er voor jong en oud -en alle typen functies inspiratie- nieuwsberichten en informatie over onderwerpen die bijdragen om vitaal, vakkundig en met plezier tot jouw pensioen in de branche te werken. 

Het platform en de communicatie zijn gericht op medewerkers in de branche. Werkgevers en bedrijven in onze branche kunnen het inzetten als onderdeel van hun (personeels)beleid. Het biedt laagdrempelig toegang tot kosteloze (online) opleidingen en actuele informatie waarmee de werkgever de medewerkers kan informeren en inspireren. 

Schaven aan jouw toekomst is een initiatief van CBM en vakbonden CNV en FNV, in samenwerking met Expertisecentrum Meubel. De adviseurs duurzame inzetbaarheid van CBM zijn onderdeel van het team achter Schaven aan Jouw toekomst en denken graag mee hoe dit effectief ingezet kan worden.