Activiteit

Kennissessie (ochtend) ‘Toepassen van AI en chatGPT in HR’

11
april
Donderdag 11 april 2024
09:30 tot 12:30
Bijeenkomst
Profielfoto van Anouk van Stipriaan
1 minuut lezen

Zoals eerder gecommuniceerd via de Save the date, nodigen we je graag uit om 11 april aanwezig te zijn bij het HR-event over AI en ChatGPT. Een onderwerp waar je inmiddels niet meer omheen kan en met eindeloos veel toepassingen. Je moet alleen wel weten hoe (en hoe niet).

Vanwege het grote aantal aanmeldingen op basis van de vooraankondiging, organiseren we 11 april twee sessies; een ochtend- én een middagsessie. Jouw eerdere aanmelding is genoteerd. We verzoeken je om jouw aanmelding via onderstaande link definitief te maken én om je voorkeur aan te geven voor de ochtend of de middagsessie.

Programma:
We duiken in de wereld van Artificial Intelligence met de workshop 'Wat betekent AI voor mij?'. Deze interactieve ervaring, bedacht door studenten aan de Technische Universiteit Eindhoven, legt in simpele termen uit wat AI is, hoe het werkt en laat je ChatGPT zelf ervaren.

De focus van deze kennissessie ligt op het toepassen van AI en ChatGPT op het HR-vakgebied. Denk aan doelgerichte en passende communicatie, informatiebrieven, contracten, etc. Handig voor HR-functionarissen maar ook voor leidinggevenden en ondernemers die met personele zaken te maken hebben. Na een plenaire introductie wordt er in kleinere groepjes gewerkt onder begeleiding van een deskundige; dus neem een laptop of tablet mee zodat je zelf aan de slag kunt gaan!

Locatie

Orteliuslaan 11
3528 BA Utrecht

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.