Nieuwsbericht

Telecompartner sTN: trends, praktische tips en de beste deals

Profielfoto van Kees Zwetsloot
21 juni 2023 | 2 minuten lezen

Als lid van de CBM begrijp je dat jouw bedrijf niet (meer) kan zonder betrouwbare zakelijke (mobiele) telefonie en internet. Deze tools zijn essentieel om efficiënt te kunnen werken en in verbinding te blijven met met klanten, partners en collega’s. sTN Telecom & Internet is de telecompartner van CBM en staat klaar met advies, informatie en ledenvoordelen zodat jij het meeste uit je bedrijf kunt halen. In deze blog vertelt sTN wat ze voor onze leden kunnen betekenen én geven ze relevante tips.

De vijf kernwaarden van sTN
Waar sTN voor staat? Heel simpel: telefonie en internet tegen de beste prijs met ouderwets goede service. Om dit mogelijk te maken heeft sTN vijf kernwaarden waar je ze altijd aan mag houden.

VoIP oplossingen voor de meubelindustrie
Moderne zakelijke telefonie oplossingen zijn tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven van elke omvang. Met VoIP telefonie, een vast nummer op naam van jouw bedrijf, blijf je professioneel overkomen en ben je gemakkelijker bereikbaar voor klanten, óók op je mobiele telefonie. 

Twijfel je over welk (telefoon) abonnement je moet aanschaffen?
Schroom niet en dien je huidige telefoon -of internetrekening in. sTN vergelijkt je huidige rekening, kijkt waar je kunt besparen en voorzien je van een vrijblijvend advies op maat. Met één druk op de knop dien je je rekening al in, uiteraard geheel vrijblijvend. 

Let op: ondernemers steeds vaker gedupeerd!
Helaas horen we steeds vaker van verschillende ondernemers dat ze worden benaderd door internet- en telefonie-leveranciers met mooie aanbiedingen. Deze leveranciers beloven alles goed te regelen tegen de beste tarieven, maar laten ondernemers vaak achter met een contract wat niet flexibel is. Waar moet je op letten voordat je een keuze maakt? Lees hier de drie belangrijke aandachtspunten.

Benieuwd wat sTN voor jou kan betekenen?
sTN weet met haar jarenlange ervaring precies wat jij in het MKB of als ZZP’er nodig hebt. En wat dat is, dat kan per bedrijf heel erg verschillend zijn. We adviseren je dan ook graag en geven persoonlijk advies op maat. Daarnaast voorzien onze adviseurs je graag van relevante informatie over telecom -en internetzaken. Neem snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Je bereikt ze tijdens kantooruren op 0348 – 49 50 51 of per mail: advies@stn.nl.

Dit zeggen andere leden over sTN
Leden van aangesloten brancheorganisaties, waarderen sTN gemiddeld met een 8,7!
“Super Service! Goed bereikbaar en denken mee met je als klant.
En wie heeft daar nou geen behoefte aan!’’
“sTN is een fijne telecom partner!’’
“sTN een bedrijf dat altijd voor je klaar staat om te zoeken naar oplossingen.”

Lees alle reviews