Nieuwsbericht

Succesvolle vervolgworkshop DISC bij 1573Hout

Profielfoto van Miranda Oosdijk
5 april 2023 | 1 minuut lezen

In het Broeinest in Utrecht is het team van 1573Hout, onder begeleiding van een van de adviseurs duurzame inzetbaarheid van CBM, in een vervolgworkshop aan de slag gegaan met ‘elkaar aanspreken op wat goed gaat, maar ook op wat beter of anders kan’.

In 2022 zijn we begonnen aan de hand van DISC-analyses. Elke medewerker heeft na het invullen van de DISC-analyse, zijn eigen DISC-profiel ontvangen. In een individueel coachinggesprek heeft de medewerker inzicht gekregen in de eigen voorkeurstijlen in communicatie en gedrag. Hierdoor heeft de medewerker ook het inzicht gekregen dat collega’s andere voorkeurstijlen heeft en dus anders kan reageren op of omgaat met situaties.

Daarna zijn we met het hele team aan de slag gegaan in een DISC-teamworkshop waarbij we mooie werkafspraken hebben gemaakt. Om eigen regie en verantwoordelijkheid verder te ontwikkelen, is het geven van constructieve feedback aan elkaar belangrijk. Het is het fijn om te zien en te merken dat dit positief werkt en dat er naast mooie persoonlijke ontwikkelingen ook een positieve teamontwikkeling plaatsvindt in deze open en lerende organisatie.


Het team van 1573Hout met adviseur duurzame inzetbaarheid Miranda Oosdijk