Nieuwsbericht

Laatste kans voor deelname aan Impactvol Leiderschap training in 2024

Profielfoto van Reanne Creyghton
19 september 2024 | 1 minuut lezen

De training Impactvol Leiderschap is inmiddels door bijna honderd leidinggevenden en ondernemers in de branche gevolgd. Ook in onze branche is goed leiderschap essentieel voor het behalen van optimale resultaten. Onderzoek toont aan dat bedrijven met sterke leiderschapsculturen aanzienlijk beter presteren. Om deze vaardigheden verder te ontwikkelen, is de training “Impactvol Leiderschap” speciaal ontworpen voor leidinggevenden in onze branche. Deze training wordt in kleine groepen (acht deelnemers) gegeven waardoor persoonlijke aandacht en interactie centraal staan. Effectief van elkaar te leren en sparren staan centraal, naast het ontwikkelen van praktische vaardigheden.

Aanmelden kan nog tot 30 september
Ben je geïnteresseerd in de training Impactvol Leiderschap of ken je een collega die hiervan kan profiteren? Neem dan snel contact met ons op, want het is aankomende week nog mogelijk om je op te geven voor de training die start in oktober. Een bijkomend voordeel is dat medewerkers die in 2024 nog geen gebruik hebben gemaakt van de scholingssubsidie, deze mooi dit najaar kunnen inzetten. Meld je snel aan via e-mail naar creyghton@cbm.nl  en verzeker je plek.

Praktische informatie
Locatie: Broeinest Utrecht
Duur: drie opleidingsdagen verspreid over een aantal weken (gelegenheid om het geleerde tussentijds in de praktijk te brengen).
Data: donderdag 17 oktober, maandag 11 november en maandag 2 december.

Kosten deelname:
€1205,95 excl btw
Inzet scholingssubsidie van €1000,- voor medewerkers die afdragen aan Sociaal Fonds mogelijk indien nog niet gebruikt.

Aanmelding of meer informatie: neem dan gerust contact op met één van de adviseurs Duurzame Inzetbaarheid: Anouk van Stipriaan, Reanne Creyghton of Miranda Oosdijk.