Nieuwsbericht

Demonstraties 3D inmeten voor Jong Management

Profielfoto van Monique van Niekerk
1 februari 2023 | 1 minuut lezen

Na verschillende oproepen binnen de Jong Maganement groep over wie wat gebruikt en wat de mogelijkheden zijn, kregen 25 JM’ers verschilllende demonstraties van 3D inmeten. De bijeenkomst vond plaats in de showroom van De Esdoorn in Doorn.

Er waren vier presentaties: Ron Heselmans van Geodeet beet het spits af als specialist in 3D-meetoplossingen. Met de zeer uitgebreide 3D-laserscanner gaf hij een gedetailleerde projectie en uitleg van de werkelijkheid.
Nicky Wijnen van Prodim Systems presenteerde de zelfontwikkelde Proliner. Een digitaal meetinstrument dat gepositioneerd wordt tussen een tracker en een coördinatenmeetmachine en breed toepasbaar is.
Productspecialist André Schatteleijn van Astek gaf uitleg over de toepassing van de Leica 3D-laser Disto. Weer een heel andere methode van inmeten. Over de prijs en het importeren in het eigen tekenprogramma werden veel vragen gesteld. Beide zaken variëren per product.
Afsluitend werd door JM-lid Mark Schopman van KP Interieur een uitleg gegeven over de praktische toepassing in de interieurbouw aan de hand van een aantal gerealiseerde projecten. Zij werken al twee jaar met de apparatuur van Flexijet en zij deelden graag hun kennis en ervaring met collega-interieurbouwers.

Het was een inspirerende bijeenkomst. Met speciale dank aan Renate Kroon van De Esdoorn voor de gastvrijheid!

Nieuwe bijeenkomst 3D inmeten
Vanwege grote interesse wordt er binnenkort nog een bijeenkomst 3D inmeten georganiseerd. De datum is nog niet bekend. Wil je zeker zijn van een plek, mail dan je naam en bedrijfsnaam naar Monique van Niekerk. Meer informatie volgt snel.