Nieuwsbericht

Jong Management trapt het nieuwe jaar af tijdens ALV bij Leeuwerik Plaat

Profielfoto van Monique van Niekerk
2 februari 2023 | 2 minuten lezen

Donderdag 26 januari ging het nieuwe Jong Management-jaar weer van start met een Algemene Ledenvergadering. Op uitnodiging van Leeuwerik Plaat konden we de vergadering combineren met een bedrijfsbezoek en dus reisden we massaal af naar Eindhoven. Leeuwerik Plaat had er flink werk van gemaakt: er stond een mooie tent op de parkeerplaats waar we hartelijk werden ontvangen met een complete bar en (niet onbelangrijk) een verwarming. 

Peter Jager (Van Assem Interieurbouw BV) trapte de vergadering af. Het aantal leden kwam aan bod (nu ongeveer 116), de activiteiten van 2022, de financiën en de geplande activiteiten van dit jaar. Vragen werden gesteld aan de ALV en iedereen was het unaniem eens met het bestuur.
Toen was het tijd om de voorzittershamer over te dragen aan Marcel Willems (Lima BV) en werd Tim Greeve (Dijkxhoorn Bouw) aangewezen als nieuw algemeen bestuurslid. Tot slot legde het bestuur nog een belangrijke vraag neer bij de ALV. De laatste jaren is het Jong Management enorm gegroeid naar nu 116 leden. Is het aantal nog wel wenselijk, kunnen we elkaar nog wel vinden en binden? Worden we niet te groot? De ALV werd gevraagd om eens mee te denken en het bestuur te helpen met ideeën en oplossingen. Reacties uit de groep zijn opgeschreven en eind maart gaat het JM-bestuur daar verder over brainstormen.

Na het officiële afscheid van oud JM-leden was het tijd voor de presentatie van Eli Groeneveld van Leeuwerik Plaat. Hij nam ons mee in het ontstaan van het bedrijf en waar het bedrijf nu staat. Welke producten worden door Leeuwerik Plaat geadviseerd en verkocht en hoe gaat Leeuwerik Plaat om met het verduurzamen van de branche.
Tijdens de daaropvolgende rondleiding ging de groep in meerdere kleine groepen (dat was nodig want er waren meer dan 65 deelnemers aanwezig) langs het kantoorgedeelte met adviesruimte en het geautomatiseerde magazijn. Er ligt veel materiaal opgeslagen in het pand en er is veel aandacht voor veiligheid en verduurzaming.

Terug in de tent werden we verwend met hapjes en drankjes en nadat de firma Leeuwerik Plaat was bedankt voor hun ontvangst konden we langs het buffet. Er was voldoende tijd om bij te praten en te netwerken. De sfeer zat er goed in waardoor veel deelnemers nog wat langer bleven. Het was weer een geslaagd event, op naar de volgende!

Bekijk alle foto’s hier.