Jong Management

Ben je op zoek naar leeftijdgenoten (< 40) binnen de branche? Wil je graag van gedachten wisselen over jouw werkzaamheden, de producten, leveranciers, werkmethoden en strategieën? Dan ben je bij Jong Management (JM) aan het goede adres! 

Activiteiten
Het bestuur organiseert jaarlijks verschillende activiteiten waaronder: 

  • Nieuwjaarsborrel
  • CBM Connectdag Netwerkcafé
  • Bedrijfsbezoeken
  • Ledenvergadering

De bedrijfsbezoeken vinden zowel binnen als buiten onze branche plaatst. Daarnaast organiseert JM masterclasses en ieder jaar wordt er een reis georganiseerd naar aansprekende locaties in het buitenland. 

Bestuur
JM wordt geleid door een bestuur dat wordt gekozen door de JM-ledenkring. Leden nemen voor een periode van vijf jaar zitting in het bestuur en bekleden achtereenvolgens de volgende functies: algemeen bestuurslid, penningmeester, vicevoorzitter en voorzitter. Een leerzame periode waarin groei van de leden centraal staat. 
Het huidige bestuur bestaat uit voorzitter Wouter Sterk (Meuviro Interieurbouw), vice-voorzitter Job Feijen (Kima B.V.), penningmeester Tim Greeve (Dijkxhoorn Bouw B.V.), Gerda Koeman (Van Keulen Interieurbouw B.V.) en Linda Reichardt (Studio Voi). Het JM-bestuur wordt ondersteund door een secretaris van CBM, Monique van Niekerk.

Lidmaatschap
Het Jong Management-lidmaatschap is een persoonlijk lidmaatschap voor ondernemers en werknemers van bedrijven die lid zijn van CBM. Het beleid van Jong Management is dat er maximaal twee personen per bedrijf tegelijkertijd lid kunnen zijn. Ook medewerkers van business partners kunnen lid zijn van Jong Management, hier geldt dat er één persoon per bedrijf welkom is.
Jong Management ontvangt van CBM jaarlijks een bijdrage om de activiteiten te kunnen organiseren. Daarnaast zijn de Jong Management-leden jaarlijks een contributie van € 250,- verschuldigd. 

Meld je nu aan!
Het lidmaatschap is alleen beschikbaar voor leden en business partners van CBM.
Vul hieronder het formulier in:

 

I.v.m. de AVG-regelgeving vragen we om toestemming voor het gebruik van NAW-gegevens in de JM-ledenlijst.
* mandatory field